Nincs apród? Válts, vagy fizess máshogy! Rossz az automata? Bocs! Ja és hogy mindeközben a parkolóőr úgy büntet meg, hogy csak egy sztárfotó erejéig illeszti a mikuláscsomagot a szélvédőre, aztán viszi is tovább? Erről a parkoló társaság nem tehet!

Na de akkor miről tehetnek? Ha az automata nem működik, az alkalmazottjuk pedig tisztességtelen, akkor mégis miért vállalnak felelősséget? Talán csak azért, hogy az utat nem szedi fel senki alólunk, tehát lehet parkolni... A fizetéshez már némi szerencse is kell. Centrum-országban mindent lehet!
Csajom a Moszkvánál a Retek utcában parkolt, nem volt aprópénze, ezért elszaladt váltani, ezt ki is írta a szélvédője alá. Megvolt a pénzváltás, dobta volna be a pénzt, de az automata rossz volt, ezért el kellett gyalogolnia a legközelebbihez. Ott meg is vette a parkolójegyét, visszament az autóhoz, nem volt mikuláscsomag, úgy tűnt minden rendben van.


Igenám, de az ott lévő fodrászüzletből kijött a csávó és mondta csajomnak, hogy járjon utána a dolognak, mert itt volt a parkolóőr, megbüntette, odatette a mikuláscsomagot a szélvédőre, lefényképezte a kocsit, majd levette a mikuláscsomagot és elbattyogott vele.

Csajom kiakadt, bement a Centrum Parkolóhoz, kiverte a hepajt, de a csaj csak a vállát vonogatta és a következőket mondta:
  • Rossz automatáktól függetlenül 5 perc a türelmi idő a jegyváltásra
  • Ő nem tehet róla, hogy a csajomnak nem volt aprója, mobillal és kártyával is lehet fizetni
  • A parkolóőr lelépése nem az ő hibája
Ennyi, ehhez nehéz lenne bármit hozzáfűzni...

Mi is csak annyit tennénk hozzá, hogy az ehhez hasonló + bármilyen pénzes lehúzásról szóló történeteknek itt a helye, szóval küldjétek őket a blog@penzcentrum.hu címre!

Címkék: budapest parkolás centrum bírság

A bejegyzés trackback címe:

https://szivatos.blog.hu/api/trackback/id/tr86487752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marymarcsi 2009.02.07. 21:38:53

AZ AUTÓST KI VÉDI MEG?
EZT IS MEGTEHETIK!!

---GÁMÁN KFT.
PÉCS LÁNC U .2 PARKOLÁSI IRODA
ELLENŐR 3. 18.

PANASZELVÉL

Mélységesen fel vagyok háborodva , és tiltakozom az ellen az eljárás ellen,amit a parkolási cég művel!
A mai napon este 5 óra után orvosi kezelésre mentem a Hullám fürdőbe, és szokásosan bementem a pénztárhoz parkolási cédulát kérni, ami jár az odajáróknak. Mivel a pénztárban sorba kell állni ezért is
kb. 5 percet vett igénybe míg kijöttem, és már az autómon találtam a büntetési cédulát.
Kértem töröljék a büntetésemet, mivel bementem a parkoló kártyáért , és ugye az ember egyszerre két helyen nem lehet. Az ellenőrök még ott voltak, és látták is, valamint az általam elmondottak alapján mondták hogy látják tényleg igazam van, ezt ők igazolni is tudják,látták a kezemben a papírokat .
de őket úgysem fogják megkérdezni. Kértem tőlük töröljék a büntetésemet
erre felvilágosítottak, hogy ők bizony ilyet nem tudnak ,és menjek be az irodába . Mégis hogyan gondolják ,az milyen eljárást? A pénztáros is tanúsítja, hogy benn voltam a kártyáért, és hogyan képzelik várják el, munkaidőben külön menjen az adófizető állampolgár bizonygatni az igazát, mikor vétlen? Ha az óránál lettem volna mivel az is messze van,akkor is ráteszik?
Felháborító az eljárásul. Követelem a büntetés visszavonását! Nem vagyok hajlandó vétlenül ilyen magas összeget befizetni, és tanúim vannak az igazamra.
Amennyiben ez nem fog megtörténni, más magasabb fórumhoz fogok fordulni tisztességtelen üzleti magatartásuk miatt!

süti beállítások módosítása